OVER MIJ

Leuk dat je meer wilt weten van mij, want ik kan me voorstellen dat je een fotograaf wilt boeken die bij je past.

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Christel en ik ben 23 jaar oud. Samen met mijn vriend Niek en hondje Dino woon ik in Nijverdal. Naast mijn twee banen in de gehandicaptenzorg is fotograferen mijn passie.

Ik word heel erg blij van reizen en mijn interesse in andere culturen is groot. Ik vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen (en opeten) en van lange zomeravonden en mensen kijken op het terras word ik gelukkig.

Ik geniet ervan om de dagelijkse momenten vast te leggen tijdens een lifestyleshoot. Gewoon lekker zoals je bent. Dan heb ik het over families, kinderen, baby’s, stelletjes en pure portretten. Daarnaast vind ik het ook leuk om andere ondernemers op de foto te zetten. Hier kan ik al mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt.

Mijn hart maakt een sprongetje van geluk als het gaat om bruiloften fotograferen. Ik vind het ontzettend bijzonder dat ik onderdeel mag uitmaken van ‘jullie’ dag. De dag waarop de liefde wordt gevierd met familie en vrienden.

christel hoekjen fotograaf nijverdal hellendoorn overijssel

Ik vind het geweldig om verhalen vast te leggen op beeld. Ik probeer zoveel mogelijk met natuurlijk licht te werken en ik houd van de pure emotie.

De foto’s die je krijgt zijn door mij, met mijn eigen stijl, zorgvuldig bewerkt.
Het liefst fotografeer ik op buitenlocaties, waar je alle ruimte hebt om vrij te bewegen en eigen input kan gebruiken.

Een fotoshoot is bij mij geen standaard shoot en ‘say cheese’. Mijn doel is om het moment relaxed te laten verlopen, zodat ik de spontane en echte momenten vast kan leggen. En als je later de foto’s bekijkt, de liefde zal voelen, zodat je een herinnering hebt voor het leven.

Liefs, Christel